Aanbod

Trappen

Trappen in uw woning, werkplaats, … Ze zijn niet alleen nodig, maar springen ook in het oog! Daarom is het belangrijk om te kiezen voor een solide basis met de uitvoering en vorm die U kiest. Wij staan U bij van ontwerp tot realisatie!

Meer lezen

Poorten

Een poort en/of hekwerk aan uw huis, garage,… is het eerste wat U en vrienden,familie en voorbijgangers,… opmerken. Het geeft de plaats van bestemming een zekere uitstraling en garandeert uw privacy. Poorten en/of hekwerk …

Meer lezen

Ramen en deuren

Wilt U uw woning meer karakter geven? Of een exclusieve uitstraling geven?Smeedijzeren ramen en/of deuren zijn hiervoor de ideale oplossing! Uiteraard begeleiden wij U ook hier weer met het juiste advies en correcte uitvoering.

Meer lezen

Leuningen en balustrades

Een terras is niets zonder balustrade, een trap niet zonder leuning. Hebt u kinderen en/of kleinkinderen rondlopen? Dan is een stevige , maar stijlvolle afsluiting van hoogtes en trappen een must!

Meer lezen

Overig maatwerk

Hebt u zelf een constructie die dient gemaakt te worden? U weet al wat U net wilt? Dan bent U bij ons aan het juiste adres. Wij vervaardigen en realiseren uw ontwerp. Zoals bijvoorbeeld terrasbalkons, carports, staalwerk voor in de bouwsector, …

Meer lezen

Referenties in de kijker

De Staalmaker gaat al mee als trouwe partner voor allerlei maatwerk sinds 2010. Het spreekt dan ook voor zich dat we al tal van projecten hebben uitgevoerd. Hieronder worden enkele projecten in de kijker geplaatst. Heeft u ook een eigen project dat u graag behandelt heeft? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Graag een offerte voor uw persoonlijke project?